Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/kattenkliniekzwolle.nl/webspace/httpdocs/kattenkliniekzwolle.nl/includes/menu.inc).

Afspraak maken (Momenteel niet beschikbaar)

 11-01-2023 update: momenteel kunt u geen afspraak via de website aanvragen. dit kan op dit moment alleen telefonisch. onze excuses voor het ongemak.

Op werkdagen krijgt u binnen 48 uur antwoord op uw aanvraag voor een afspraak. Het is niet mogelijk om online een afspraak aan te vragen voor de eerstkomende vier werkdagen.Wilt u eerder een afspraak of is er spoed? Bel ons dan op 038-2022462.

Dit formulier is uitsluitend voor het inplannen van vaccinaties. Voor andere afspraken verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen en geen gebruik van dit formulier te maken.

De gegevens die wij ontvangen, worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor deze verstrekt zijn. Gegevens worden als vertrouwelijk beschouwd en niet aan derden verstrekt.

 
1 Begin 2 Voltooid
: