Zorgverzekering voor uw kat

Wist u al dat er tegenwoordig ook zorgverzekeringen bestaan voor uw huisdier?

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor uw kat afsluiten? Aan u de keuze.

Net als voor uzelf kunt u ook voor uw kat een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed. De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aandoening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen helaas wel fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw kat te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Bent u geinteresseerd in een verzekering voor uw kat? Vergelijk dan eens wat er wordt vergoed, wat het eigen risico is, enz. Hier zit veel verschil in per verzekering. U kunt uw kat onder andere verzekeren bij Petplan, Proteq, Hema of Ohra.

Op de volgende site kunt u makkelijk vergelijken:

https://www.verzekerjehuisdier.nl/