Wat we doen

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /var/www/vhosts/kattenkliniekzwolle.nl/webspace/httpdocs/kattenkliniekzwolle.nl/includes/menu.inc).

Je kan bij ons terecht voor onder andere

Kittens

Gefeliciteerd! U bent het trotse baasje van een kitten. Natuurlijk hebt u zorgvuldig nagedacht over de aanschaf van deze kat. Een dier brengt namelijk naast een heleboel liefde en vrolijkheid ook een...

Operatie en opname

Veel operaties kunnen we zelf uitvoeren. En ook als opname nodig is kunt u bij ons terecht. Onze operatiekamer en opnameruimte zijn helemaal op katten ingericht.

Onderzoek

Als uw kat ziek is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de oorzaak hiervan weten. Daarom is het prettig dat we op de praktijk zelf onder andere bloed- en urineonderzoek kunnen doen. Ook kunnen we zelf...

Zieke Kat

Als uw kat ziek is wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk met aandacht naar gekeken wordt. Dan is het prettig dat de dierenarts er voor hem/haar is.

Gezondheidscheck

Tijdens elk bezoek dat je brengt aan de Kattenkliniek van Zwolle nemen we de tijd voor u en uw kat.

Vaccinatie

Wij maken graag een advies op maat voor de vaccinaties van uw kat.

Chippen

We krijgen vaak de vraag waarom de kat gechipt zou moeten worden. De beste reden is natuurlijk dat we dan de eigenaar makkelijker terug vinden.

Vlooien en teken

Vlooien en teken kunnen een echte last zijn voor uw kat. Wij hebben voor elke kat een passend anti-vlo en/of anti-teek middel.

Ontwormen

Wormen komen veel voor bij katten. Ook als je niets aan de kat merkt, kunnen ze flink besmet zijn! Hier vindt u informatie over spoel- en lintwormen.